Voor het laten plaatsen van een tatoeage moet je 16 jaar zijn. Bij twijfel kunnen wij om legitimatie vragen. Dit zijn de richtlijnen van de tattoobond. Iemand die onder invloed is van alcohol of drug word niet getatoeëerd!

Bell is heel secuur en let er goed op dat tatoeages niet scheef gezet worden. Dit vermelden wij omdat wij regelmatig geconfronteerd worden met tatoeages die door anderen geplaatst zijn en compleet scheef op het lichaam staan.

Het coveren van niet mooie tatoeages is iets waar ook wij regelmatig mee te maken hebben. Wij hebben in onze fotoboeken vele voorbeelden van tatoeages die door niet erkende tattoeerders zijn geplaatst en er niet uitzien! Gelukkig weten wij er altijd iets van te maken en gaan de klanten weer met een tevreden gevoel naar huis.

Uiteraard werken wij uitsluitend met inkt die toegestaan is en een certificaat heeft. De naalden zijn natuurlijk steriel verpakt en worden na gebruik weggegooid. De overige materialen zijn ook steriel verpakt.

Wij hebben een grote collectie voorbeelden. Wij zorgen ervoor dat er regelmatig nieuwe voorbeelden bijkomen zodat de keuze groot blijft.

U kunt altijd een eigen voorbeeld meenemen of wij kunnen een tatoeage voor u ontwerpen.  U krijgt van ons zowel schriftelijk als mondeling voorschriften wat betreft de nazorg.