Iedere piercing inclusief sieraad voor € 35,- !!!
lossse sieraden zijn verkrijgbaar vanaf € 5,-

Tot je 16e jaar moet er een van de ouders mee om voor goedkeuring te tekenen. De ouder die mee gaat moet een ID bewijs tonen anders kunnen wij u niet helpen. Als je al 16 bent willen wij ook een ID bewijs zien anders kunnen wij u niet helpen.

De leeftijdgrens is 12 jaar, maar dit houd niet in dat iedereen die 12 jaar is ook daadwerkelijk gepierced kan worden. Dit beoordelen de piercers ter plekke.

Wij hebben een aparte ruimte voor het piercen. Wij zetten alle soorten piercings.

Het is niet nodig om van te voren een afspraak te maken, maar voor het zetten van intieme piercings raden wij u aan om toch even van te voren te bellen. De meeste vrouwen geven er bijvoorbeeld voorkeur aan om door een vrouw gepierced te worden. Zo kunt u van te voren met de piecer die uw voorkeur geniet een afspraak maken.

Wij hebben een zeer grote collectie sieraden. De prijs van de sieraden begint bij € 5,-. Wij hebben regelmatig een actie !!!!!

U moet ten alle tijden een formulier invullen welke betrekking heeft op uw gezondheid. Dit om evt problemen te voorkomen.

Wij gebruiken uitsluitend materiaal van zeer hoge kwaliteit.

U krijgt bij ons zowel mondeling als schriftelijk tips over hoe de nazorg het beste kan plaatsvinden.U kunt ons altijd bellen mailen of langskomen als u vragen heeft over uw piercing.