TATTOO MITCHELL

Mitchell is van jongs af aan bij Bell’s Tattoo Shop betrokken. Hij heeft hierdoor ook veel ervaring  / kennis opgedaan. Mitchell heeft  het vak van zijn familie  geleerd. Uiteraard is Mitchell een allround tatoeëerder, zijn vader, broer, oom en neef zijn ook tatoeëerders ieder met hun eigen specialisatie, en zo heeft Mitchell  zich van jongs af aan zich kunnen ontplooien als tatoeëerder. Mitchell heeft inmiddels een snel groeiende vaste klantenkring opgebouwd. Er komen klanten uit heel Nederland voor zijn zelf ontworpen letters, namen en hele teksten.

Mitchell is gespecialiseerd in het ontwerpen en plaatsen van alle soorten letters, teksten en freehand  black and grey  tattoo’s .

paarslosmitch

PIERCER BELL

Bell, is al jaren bekend als piercer, in Almere was ze destijds de eerste ( vrouwelijke ) piercester.
Zij heeft enorm veel kennis en ervaring. Bell weet mensen op hun gemak te stellen en neemt ook echt de tijd voor haar klanten. Als mensen vragen hebben kunnen zij altijd bij haar terecht.  Verder houdt zij zich op de achtergrond bezig met alle ins en outs  in onze branche en alles wat er bij hoort.

bellos

ADRIE

Adrie IS de oprichter van Bell’s Tattoo Shop.
Hij  is  in 1989 thuis begonnen met tatoeëren.  In  1993 heeft hij samen met Bell,  Bell’s Tattoo Shop geopend in Haarlem. Adrie werkt nu nog als piercer en floormanager.